Majlis Perwakilan Pelajar 2008/2009 Universiti Sains Islam Malaysia

Motivasi, Profesional, Perubahan

Komen Disini

with 9 comments

Sebarang cadangan/perkongsian ataupun masalah anda boleh tinggalkan disini. Terima kasih.

Written by e-Wartawan MPP

17/03/2009 at 10:14 AM

9 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Slm. bila nak update info, asyik benda yg sama je. Tgk tkwm mcm dh byk bt krj. Tlg la update utk kami tahu apa mpp dh bt. Kalau ada pictures, lg bgs. Tlg cpt sikit. Ok, mpp best.

    kwn mpp

    01/04/2009 at 5:42 AM

  2. USIM diserang!!!. Bar Council pun dah mula bincang kualiti graduan Usim. Sila baca di

    http://mt.m2day.org/2008/content/view/20817/84/#jc_writeComment

    apa MPP buat?

    usem

    20/04/2009 at 8:14 AM

    • salam…
      sbnrnye utk pnerangan mengenai hal tu, sy rse dgn jwpn mlalui blog ni mgkn xdpt mmuaskn hati saudara/i.. tp scara ringkasnya pihak pntdbiran usim sdah ambil bbrpa langkah, slh satunya dgn mmbuat Press Conference..
      mngenai “nor”, kita tak dpt nak amik ape2 tindakan atau tuduh sesiapa sbb nama sbnrnya tak dinyatakan….
      tentang apa yg mpp tlah buat, stakat ni kami hnye sbar2kn kt kwn2 dgn harapan dpt disebarkn pd y len… lgpun skrg ni musim exam…
      InsyaALLAH akan ade usaha utk membantu memulih nme usim yg kite cintai ini…
      utk maklumat lanjut, bolehlah rujuk pd mne2 daripada kami…

      mppusim0809

      23/04/2009 at 4:33 AM

  3. Salam.
    Tahniah diatas kelahiran blog mppUSIM ini!Banyak info yang diberikan yg saya rasa amat berguna kepada mahasiswa USIM itu sendiri.Platform yang sesuai dan seiring dengan trend kini bagi menyuarakan permasalahan,kemusykilan dan perkongsian maklumat dikalangan mahasiswa dan pihak pengurusan.Information should be updated from time to time so that viewers can get latest information.Anyway, congratulations and nice work!

    UiTM1607

    12/06/2009 at 11:59 AM

    • Wassalam. Tq. Insha-Allah membuahkan manfaat untuk semua nanti.

      e-Wartawan MPP

      14/06/2009 at 4:39 PM

  4. Apa tindakan MPP USIM terhadap blog ini?

    http://highereducationinmalaysia.wordpress.com/

    me

    06/07/2009 at 7:28 AM

  5. slam, usang je blog MPP ni ..MPP pun same seusang dengan Blog ni….. xcam MPP yg sbelum ni yg bwah pimpinan Sdr. M Farid Din .. ni nk tnye skit ape mslah ngan perkhidmatan Bas kita ni.. ade ke logik perkhidmatan bas smpai pkul 9.15 pg je.. tu pun belum tentu lagi tepati mase… harap MPP selesaikan masalah ni.. xusah la nak gah ngan jwatan antum tu klu sbesar mslah ni pun antum xambik perhatian. untuk makluman antum ramai peljar dah kerap kali miss kelas gara-gara bas ni. kali tak mahu hanya dengar penjelasan tapi kami mahu penyelesaian.

    – kami yang berharap

    dali

    10/08/2009 at 9:45 AM

  6. Nydp MPP tu murahkan sikit dengan senyuman.. jgn smpai org umpat anda kerana “sombong”… ana pernah tegur ante dlu tp nmpknye ante cam wat donow jek.. itu bukan ciri-ciri pimpinan islam sebenar ye, ante pun belajar agama, xperlu la ana nk jelaskan pnjng lebar tentang ni yek.. berubahlah.. “Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum itu sehingga mereka mengubahnya sendiri”

    assalamualaikum..

    dali

    10/08/2009 at 9:52 AM


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: